S*My Bonnie A'int she Sweet, rag a 03. blå bicolour

Smeknamn : Sweetie                                              Stamtavla  

Meriter Ex1, BIV, NOM, BIS, 2 CAC

Vår lilla Sweetie är snart 1 1/2 år gammal. Hennes mamma är S*My Bonnie Megan Rose och pappa är vår fd avelshane S*Wihlthos HerMods. Sweetie är en väldigt söt och busig tjej med ett fantastiskt temperament. Hon är i våra ögon en mycket fint tecknad bicolour. Hon har fin pälskvalité och väldigt blå ögon. Sweetie blev Best in show som kattunge. Hon har fått sin första kull X-kullen och tagit väl hand om sina ungar. Vi hoppas hennes päls kommer tillbaka till vintern så att vi kan ställa ut henne

Kastrat

Tusen tack, Marie S*My Bonnie för att Sweetie fick flytta till oss <3

Dna HCM 1 N/N

 
 
SE*Lil' Magics Sleepy Hollow, rag a, blå colourpoint

Smeknamn : Holly, Hollis                                   Stamtavla  

Meriter 3 Ex1, BIV-t, NOM 

Hollow är nu drygt 1 1/2 år gammal. Hon är precis lika kelen och tillgiven som hon var som kattunge. Hon är en lång hona i både kropp och svans. Hollow har bra substans i kroppen, fin ögonfärg och päls. Hon har ett fantastiskt temperament. Hon har haft sin första kull Whiskeykullen och varit en underbar mamma till sina ungar. Så snart vi tycker hon är i bra kondition så ska hon ställas ut lite mer. Vi är väldigt glada för vår blå docka och vi tycker hon blir finare med åldern.

Tusen tack, Anna, SE*Lil' Magics, för att vi fick köpa henne.

Dna HCM 1 N/N

 
 
S*Angelbells Idun, rag n, brun colourpoint

Smeknamn :Sessan                                               Stamtavla  

Meriter 3 Ex1, BIV-t, 1 Ex3

Idun var min favorit tidigt i kullen och det blev självklart att hon skulle stanna. Hennes pappa är S*Dan Dara's Vinni och mamma S*FunHouse's Lilla Mo. Idun har en grov benstomme och hon har fått mycket päls med fina kontraster. Hon har en fin ögonfärg och ett underbart temperament Jag skulle önskat en bättre profil på henne. Idun är mamma till Q-kullen, Tre musketörer kullen, USA-kullen och Vinkullen. Jag är överlag väldigt nöjd med de kattungar hon fått.

Dna HCM 1 N/N

 
Anne-Marie Nilsson & Johan Selfelt 0430-21470, Skummeslövsstrand, email angelbellsrags@yahoo.se