CH SE*Lil'Magics Wake Me Up, rag a 03, blå bicolour

Smeknamn : Molle                                                Stamtavla  

Meriter 3 CAC, CHAMPION, 3 EX1, BIV-u, BIV, 4 NOM, 1 BIS, 1 BOB, Domarens Hjärtekatt

Den här killen flyttade direkt in i våra hjärtan. En fantastisk katt i både typ och temperament. Molle är en korrekt tecknad blå bicolour pojke med många fina katter i sin stamtavla. Han är nu fem månader gammal och på de båda utställningar han varit så har det blivit väldigt fina omdömen. Han har blivit Best in show och Best of the Best.  Han är stor och kraftig, medium ögonfärg och en härlig pälskvalité. Vi älskar hans profil och uttryck. Det ska bli så spännande att följa hans utveckliing.

Tusen tack Anna, SE*Lil' Magics för vår prins

Blivande avelshane

Dna HCM 1 N/N genom föräldrar

 
 
CH SE*Lil' Magics Sleepy Hollow, rag a, blå colourpoint

Smeknamn : Holly, Hollis                                   Stamtavla  

Meriter 3 CAC, CHAMPION, 3 Ex1, 2 BIV-t, NOM 

Hollow är nu drygt 1 1/2 år gammal. Hon är precis lika kelen och tillgiven som hon var som kattunge. Hon är en lång hona i både kropp och svans. Hollow har bra substans i kroppen, fin ögonfärg och päls. Hon har ett fantastiskt temperament. Hon har haft sin första kull Whiskeykullen och varit en underbar mamma till sina ungar. Så snart vi tycker hon är i bra kondition så ska hon ställas ut lite mer. Vi är väldigt glada för vår blå docka och vi tycker hon blir finare med åldern.

Avelshona

Tusen tack, Anna, SE*Lil' Magics, för att vi fick köpa henne.

Dna HCM 1 N/N

 
 
S*Angelbells Idun, rag n, brun colourpoint

Smeknamn :Sessan                                               Stamtavla  

Meriter 3 Ex1, BIV-t, 1 Ex3

Idun var min favorit tidigt i kullen och det blev självklart att hon skulle stanna. Hennes pappa är S*Dan Dara's Vinni och mamma S*FunHouse's Lilla Mo. Idun har en grov benstomme och hon har fått mycket päls med fina kontraster. Hon har en fin ögonfärg och ett underbart temperament Jag skulle önskat en bättre profil på henne. Idun är mamma till Q-kullen, Tre musketörer kullen, USA-kullen och Vinkullen. Jag är överlag väldigt nöjd med de kattungar hon fått.

Avelshona

Dna HCM 1 N/N

 
Anne-Marie & Johan Selfelt 0733-248395, 0709-204606, Helsingborg, email angelbellsrags@yahoo.se